Скоро в наличност

Фурна за вграждане Фурна Samsung NV75J3140BB-3500W

ref. №: 731871

 Фурна за вграждане Фурна Beko BIM25402XMS 

 • Почистване чрез катализа
 • 5бр. програми за работа
 • Обем -75L
 • Мощност 3500W
Код: 731871 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Електрическа фурна

Повечето съвременни фурни са електрически уреди, които се нуждаят само от електричество, за да работят. Определено е по-удобна и безопасна алтернатива на газовите фурни. Електрическата фурна може да има много съвременни функции и сензори, загрява бързо и може да се използва практически във всеки дом.

Грижете се за околната среда, като пестите енергия благодарение на A клас

Енергийният рейтинг на фурната има ключово влияние върху това колко енергия ще се използва по време на готвене. Голяма част от съвременните фурни работят в енергиен клас А – това са енергоспестяващи устройства, определено по-евтини за използване от фурните от клас В. Така че ако фурната се използва често, ще бъде добър избор.

 

Модерен и удобен електронен контрол, позволяващ прецизна настройка на параметрите на печене

Повечето съвременни фурни предлагат удобно и прецизно електронно управление. Това дава възможност за много прецизна настройка на температурата и времето за печене, както и за удобен избор на режима на работа на уреда. Електронните фурни са много лесни за използване и обикновено нямат изпъкнали копчета, а дизайнът им е изтънчен и модерен.

Направете вкусно барбекю в уюта на вашия дом

Сред полезните функции на тази фурна е режимът грил, който позволява интензивно препичане на голямо разнообразие от ястия. Ако искате да приготвите вкусни шишчета, зеленчуково ястие или хрупкави парчета пиле, просто загрейте уреда и стартирайте функцията грил. Той ще внесе допълнително разнообразие в ежедневните ястия, а също така ще ви позволи да приготвите напълно нови ястия.

Температурата се разпределя равномерно по целия обем на фурната

По-голямата част от съвременните фурни имат режим на конвекция. Този модел също има тази полезна функция. Циркулацията на горещ въздух позволява равномерното разпределение на температурата във фурната, получаване на малко по-високи температури и интензивно покафеняване на приготвената храна. Ако искате да изпечете хрупкава пица или да получите изключително кафяви кифлички, не е нужно да повишавате температурата и да чакате по-дълго за готовото ястие, защото можете да използвате горещ въздух, което определено ще ускори процеса на печене.

Бързо и удобно каталитично почистване

Поддържането на фурната чиста с каталитично почистване ще бъде много лесно. Благодарение на използването на специална функция за емайл и каталитично почистване, тази фурна изгаря всякакви замърсявания при висока температура. Те се настаняват вътре в устройството под формата на пепел, която е достатъчна за отстраняване с гъба или кърпа.

Троен стъклопакет за защита от изгаряния

Тази врата на фурната има три високоустойчиви стъкла. Това решение гарантира високо ниво на безопасност – тройният стъклопакет на вратата на фурната минимизира нагряването й, така че дори ако случайно докоснете предната част на уреда по време на употреба, няма да има риск от изгаряне. Трите стъклени панела във вратата на фурната осигуряват оптимална видимост на вътрешността на уреда.

Прости и удобни водачи за стълби

Фурната е оборудвана с класически водачи за стълба. Това е стабилно и много популярно решение, което ви позволява бързо да плъзгате и извеждате тавите за печене и решетката от фурната. Водачите на стълба са много прости по дизайн и лесни за почистване. Изработени са от материал, устойчив на висока температура и надраскване, поради което изглеждат впечатляващо дори при интензивно използване на уреда.

Контрол на температурата
Поддържането на постоянна температура е ключът към перфектно приготвените ястия. Контролът на температурата е изключително прецизен и го поддържа постоянен с минимални колебания. Вашите ястия винаги ще бъдат приготвени точно според очакванията.

Постоянен контрол на температурата

Можете да изпечете още

Фурната е с капацитет 75 литра, така че можете да печете повече ястия едновременно, например няколко тави с бисквитки, или лесно да приготвяте по-големи ястия, като например впечатляващо печено.

Пестене на енергия

По-големият капацитет обикновено означава повече консумация на енергия – но тази фурна се противопоставя на стереотипите, отличавайки се с клас на енергийна ефективност А.

Отървете се от най-трудните петна

Благодарение на каталитичното почистване, остатъците от храна и трудните петна в камерата за готвене се отстраняват лесно, така че тя винаги да блести като нова.

Защита от пренапрежение

Функцията за защита от пренапрежение предотвратява щети, причинени от колебания на напрежението. Той открива внезапни скокове на напрежението предварително и автоматично изключва фурната от източника на захранване.

Допълнителна информация

Тегло 37.00 кг
Размери 56.6 × 59.5 × 59.5 см
Тип фурна

Електрическа

Захранваща връзка

3,5 kW

Силата на скарата

1,1 kW

Цвят

Стомана и черен

Капацитет на фурната

75л

Брой автоматични програми

5

скара (тостер)

ДА

готвене с вентилатор

ДА

Брой стъкла във вратата

3

Почистване на фурната

Катализа

Тип

Стандартно

Контрол

Електронно

Температурен диапазон

от50 до 250°C

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.