Скоро в наличност

Фурна за вграждане Amica ED87489BA + парна фурна Q-Type 3600 W

ref. №: 6046159

Фурна за вграждане Amica ED87489BA + парна фурна Q-Type

 • Мощност- 3600 W
 • Почистване чрез каталитична функция
 • С 3бр. стъкла във врататта за защита от изгаряне
 • 25бр. програми за работа
 • Сензорен контрол
 • WiFi управление чрез смартфон
Код: 6046159 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Електрическа фурна

Повечето съвременни фурни са електрически уреди, които се нуждаят само от електричество, за да работят. Определено е по-удобна и безопасна алтернатива на газовите фурни. Електрическата фурна може да има много съвременни функции и сензори, загрява бързо и може да се използва практически във всеки дом.

По-здравословно печене на пара

Готвенето с пара ви позволява да получите още по-добри резултати. Ястията ще бъдат вкусни и ароматни, всичко това благодарение на функционалността на фурната. Този модел е уред за пара, който позволява готвене на пара, както и високотемпературно готвене с пара. Ако искате да направите лесно смилаема храна, не е нужно да разглобявате уреда на пара или да готвите зеленчуци по традиционния начин. Вместо това просто включете фурната и приложете оптималните настройки.

Погрижете се за околната среда, като пестите енергия благодарение на A +клас

Колкото по-висок е енергийният клас на фурната, толкова по-евтино ще бъде работата й поради по-ниските енергийни изисквания. Този модел на уреда работи в енергиен клас А +, благодарение на което консумира много по-малко електроенергия от фурните клас А. Все повече съвременни устройства предлагат толкова висока енергийна ефективност, благодарение на което разходите им за използване са по-ниски. Фурната клас А + ще бъде отличен вариант за хора, които се грижат за собствения си портфейл и околната среда.

Голяма фурна, в която можете да изпечете вечеря за цялото семейство за няколко дни!

Идеалната фурна за голямо семейство ще бъде модел с възможно най-голям капацитет. Увеличените размери на фурната ви позволяват да приготвяте по-големи порции, както и печене на няколко нива едновременно. В уреда с вместимост 77 литра можете да изпечете десетина кифлички наведнъж или ястие за вечеря за много хора. Ако само пространството в кухнята го позволява, си струва да посегнете към фурна с голям капацитет.

 

 

Фурна на бъдещето

Тази модерна и стилна фурна е оборудвана със сензорно управление. Вместо механични или електронни бутони, той има елементи, активирани с докосване. Това е иновативно и минималистично решение, което е лесно за използване и позволява много прецизна настройка на индивидуалните параметри.

Направете вкусно барбекю в уюта на вашия дом

Сред полезните функции на тази фурна е режимът грил, който позволява интензивно препичане на голямо разнообразие от ястия. Ако искате да приготвите вкусни шишчета, зеленчуково ястие или хрупкави парчета пиле, просто загрейте уреда и стартирайте функцията грил. Той ще внесе допълнително разнообразие в ежедневните ястия, а също така ще ви позволи да приготвите напълно нови ястия.

Температурата се разпределя равномерно по целия обем на фурната

По-голямата част от съвременните фурни имат режим на конвекция. Този модел също има тази полезна функция. Циркулацията на горещ въздух позволява равномерното разпределение на температурата във фурната, получаване на малко по-високи температури и интензивно покафеняване на приготвената храна. Ако искате да изпечете хрупкава пица или да получите изключително кафяви кифлички, не е нужно да повишавате температурата и да чакате по-дълго за готовото ястие, защото можете да използвате горещ въздух, което определено ще ускори процеса на печене.

Бързо и удобно каталитично почистване

Поддържането на фурната чиста с каталитично почистване ще бъде много лесно. Благодарение на използването на специална функция за емайл и каталитично почистване, тази фурна изгаря всякакви замърсявания при висока температура. Те се настаняват вътре в устройството под формата на пепел, която е достатъчна за отстраняване с гъба или кърпа.

Следете редовно температурното състояние на вашите ястия

Фурната е оборудвана с температурна сонда, която ви позволява да контролирате температурата вътре в храната. Това е изключително полезна опция при печене на сладкиш или голямо парче месо. Не е необходимо да изваждате ястието от фурната, за да проверите степента на готвене. Всички съмнения ще бъдат разсеяни от термометъра, който ще измери точно температурата в центъра на месото или тортата, така че ще разберете дали ястието е готово.

Удобство и сигурност

Фурната с охлаждаща функция на корпуса ще осигури още по-голям комфорт при използване и може да се постави дори близо до хладилника. По-хладният корпус на фурната не влияе толкова интензивно на нагряването на съседните мебели, като по този начин намалява до минимум риска от повреда. Това е усъвършенствано решение, което е уникално за определени модели фурни.

Троен стъклопакет за защита от изгаряния

Тази врата на фурната има три високоустойчиви стъкла. Това решение гарантира високо ниво на безопасност – тройният стъклопакет на вратата на фурната минимизира нагряването й, така че дори случайно докосване на предната част на уреда по време на употреба няма да доведе до изгаряния. Трите стъклени панела във вратата на фурната осигуряват оптимална видимост на вътрешността на уреда.

Телескопични водачи, така че тавата за печене никога повече да не падне на земята при изваждане

Все по-модерните фурни имат телескопични водачи, които са много удобни за използване. Благодарение на тях можете лесно да се изплъзнете и да поставите храна във фурната. Телескопичните водачи са стабилни, регулируеми и безопасни. Могат да се поставят на различни нива на устройството, като почистването им трябва да е лесно.

Amica BakingPro System ®

Перфектното печене е не само въпрос на умение, но преди всичко е въпрос на правилната фурна. Новият дизайн на камерата гарантира перфектно, равномерно разпределение на топлината и стабилна температура във фурната. Благодарение на това можете да приготвите голяма порция печени изделия, като сте сигурни, че те ще бъдат равномерно покафенени и изпечени. Камерата също е по-голяма и има повече нива на печене – сега можете да изпечете пословичните няколко печени с един камък! Листовете също са по-големи, а новият предпазител на вентилатора ускорява нагряването. С BakingPro System™ можете да печете повече, по-бързо, по-добре и по-удобно – и да превърнете ежедневните си задължения в удоволствие!

Осветена дръжка

Гостите закъсняват и храната изстива… Сега, благодарение на топлината, която остава във фурната след печене, можете да я съхранявате, докато чакате късно пристигане. Елегантната светеща дръжка ще ви информира за степента на нагряване на камерата – тя ще се включи по време на готвене и ще се изключи само когато приключи, когато температурата падне под 40⁰C. Освен това ще ви позволи да избегнете изгаряне. Безопасно, елегантно и с вкус.

Отвори! ® – Автоматично отваряне на вратата

Как ще отвориш фурната, когато държиш тава с две ръце…? Нека се отвори сам! AMICA знае какви са ежедневните нужди на потребителите – сега всичко, което трябва да направите, е леко да докоснете дръжката – което можете да направите дори с лакътя си – и вратата на фурната ще се отвори автоматично! Това е изключително удобно и уникално решение – защото AMICA е наистина полезна всеки ден. И сега можете да ги имате в кухнята си!

WiFi – управление от смартфон

Наистина ли изключих фурната, преди да изляза от къщата? Със сигурност сте си задавали този въпрос повече от веднъж. Сега, благодарение на специално приложение, което ви позволява да управлявате дистанционно фурната и други устройства, свързани към мрежата, можете да имате пълен контрол над тях. С помощта на приложението можете не само да проверите работното състояние на фурната, но и да я включите преди да се върнете у дома, за да приготвите любимото си ястие за нула време.

Предварително загряване за 3 минути.

Бързате ли и нямате достатъчно време за всичко? Тази функция позволява на фурната да се загрее много бързо до избраната температура. Фурната достига 150°C само за 3 минути! Можете да го включите момент преди да започнете да печете и бъдете сигурни, че ще сте навреме с всичко!

Равномерно печене на няколко нива

Новият дизайн на кухината на фурната гарантира перфектно, равномерно разпределение на топлината във фурната. Благодарение на това можете да приготвите голяма порция печени изделия, като сте сигурни, че те ще бъдат равномерно покафенени и изпечени. В тази просторна фурна можете лесно да поберете над 100 мъфина едновременно! Можете лесно да сушите гъби и плодове и да печете на няколко нива наведнъж.

Рецепти на вратата

Рецептите от вътрешната страна на вратата на фурната са практично ръководство на една ръка разстояние – съдържат информация за вида на храната, температурата, нивото и времето за готвене.

Допълнителна информация

Тегло 59.4 кг
Размери 57.5 × 59.5 × 59.5 см
Тип фурна

Електрически

Захранваща връзка

3,6 kW

Силата на скарата

1.5kW

Цвят

Черен

Капацитет на фурната

77L

Брой автоматични програми

25

скара (тостер)

ДА

готвене с вентилатор

ДА

Брой стъкла във вратата

3

Почистване на фурната

Каталитично

Тип

Пара

Сонда за месо

Да

Охлаждане на корпуса

Да

Контрол

Сензорен дисплей

WiFi

Възможност за управление със смартфон

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.