Скоро в наличност

Фурна за вграждане Bosch HBG5780S6-3400W

ref. №: 6765477

Фурна за вграждане Bosch HBG5780S6

 • Мощност- 3600 W
 • Почистване чрез пиролиза
 • 9 бр. програми за работа
 • Обем -71L
Код: 6765477 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Електрическа фурна

Повечето съвременни фурни са електрически уреди, които се нуждаят само от електричество, за да работят. Определено е по-удобна и безопасна алтернатива на газовите фурни. Електрическата фурна може да има много съвременни функции и сензори, загрява бързо и може да се използва практически във всеки дом.

Грижете се за околната среда, като пестите енергия благодарение на A клас

Енергийният рейтинг на фурната има ключово влияние върху това колко енергия ще се използва по време на готвене. Голяма част от съвременните фурни работят в енергиен клас А – това са енергоспестяващи устройства, определено по-евтини за използване от фурните от клас В. Така че ако фурната се използва често, ще бъде добър избор.

Голяма фурна, в която можете да изпечете вечеря за цялото семейство за няколко дни!

Идеалната фурна за голямо семейство ще бъде модел с възможно най-голям капацитет. Увеличените размери на фурната ви позволяват да приготвяте по-големи порции, както и печене на няколко нива едновременно. В уреда с вместимост 71 литра можете да изпечете десетина кифлички наведнъж или ястие за вечеря за много хора. Ако само пространството в кухнята го позволява, си струва да посегнете към фурна с голям капацитет.

Изключително интуитивно електромеханично управление

Управлението на тази фурна съчетава електронни и механични решения, така че можете да разчитате на изключително лесна и интуитивна работа с уреда, както и на висока прецизност в настройките. Органите за управление в това устройство са запазени в последователна естетика и цветове, благодарение на което фурната ще се впише перфектно в почти всяка кухня.

Направете вкусно барбекю в уюта на вашия дом

Сред полезните функции на тази фурна е режимът грил, който позволява интензивно препичане на голямо разнообразие от ястия. Ако искате да приготвите вкусни шишчета, зеленчуково ястие или хрупкави парчета пиле, просто загрейте уреда и стартирайте функцията грил. Той ще внесе допълнително разнообразие в ежедневните ястия, а също така ще ви позволи да приготвите напълно нови ястия.

Температурата се разпределя равномерно по целия обем на фурната

По-голямата част от съвременните фурни имат режим на конвекция. Този модел също има тази полезна функция. Циркулацията на горещ въздух позволява равномерното разпределение на температурата във фурната, получаване на малко по-високи температури и интензивно покафеняване на приготвената храна. Ако искате да изпечете хрупкава пица или да получите изключително кафяви кифлички, не е нужно да повишавате температурата и да чакате по-дълго за готовото ястие, защото можете да използвате горещ въздух, което определено ще ускори процеса на печене.

Превърнете цялата мръсотия в пепел благодарение на пиролизата

Изчистената фурна изглежда елегантна и е чудесна декорация за кухнята. Можете лесно да поддържате този модел на уреда чист, защото използва пиролиза. Това е изключително ефективен начин за премахване на всички замърсявания, петна и мазнини. Уредът се нагрява до висока температура и изгаря мазнини и остатъци от храна, които се превръщат в пепел. Така че нямате нужда от никакви почистващи препарати, за да почистите тази фурна – просто стартирайте режима на почистване и след това избършете вътрешността на устройството с влажна кърпа.

Удобство и сигурност

Фурната с функция за охлаждане на корпуса ще осигури още по-голям комфорт при използване и може да бъде поставена дори близо до хладилника. По-хладният корпус на фурната не влияе толкова интензивно върху нагряването на съседните мебели, като по този начин намалява до минимум риска от повреда. Това е усъвършенствано решение, което е уникално за определени модели фурни.

Телескопични водачи, така че тавата за печене никога повече да не падне на земята при изваждане

Все по-модерните фурни имат телескопични водачи, които са много удобни за използване. Благодарение на тях можете лесно да се изплъзнете и да поставите храна във фурната. Телескопичните водачи са стабилни, регулируеми и безопасни. Могат да се поставят на различни нива на устройството, като почистването им трябва да е лесно.

Перфектната фурна за вграждане

Ако се интересувате от вградена многофункционална фурна за печене, тогава си струва да обърнете внимание на фурната Bosch HBG5780S6. Устройството има огромен брой функции, както и много удобна система за почистване, която елиминира проблема с миризмата на изгаряне. Освен това монтажът на оборудването е удобен и пасва на всички видове традиционни вградени шкафове. С това устройство вашите ястия ще бъдат приготвени бързо и вкусно.

Голям брой функции за взискателни клиенти

Фурната е предназначена за взискателни хора, които искат ястията им да бъдат изпечени перфектно. Температурният диапазон от 30 до 275 градуса по Целзий ви позволява да приготвите всяко ястие в перфектни условия. Допълнителната функция за циркулация на горещ въздух гарантира, че топлината се разпределя равномерно във вътрешността на уреда, което гарантира по-бързо и по-точно готвене на всякакъв вид ястия.

 

Уредът има допълнителна функция грил, която ви позволява да приготвяте ястия, на които обикновено се отдавате през лятото, докато печете на скара. С фурната можете да приготвяте тези ястия независимо от сезона. Шишчета, колбаси или свински врат ще бъдат перфектно препечени, допълнително лишени от вредни добавки в резултат на изгаряне на мазнини върху традиционна градинска решетка.

С уреда можете да приготвяте ястия за цялото семейство, дори и за няколко дни, защото е с много голям капацитет. 71-литровата камера ще ви позволи да поберете всяка чиния в нея, без да е необходимо да печете няколко пъти и да добавяте още тави след печене. Тук можете да ги поставите всички наведнъж.

 

За хората, които не обичат сами да подреждат оборудването, са подготвени 30 автоматични програми, които ще ви позволят лесно да приготвяте любимите си ястия. С тези функции вашето месо винаги ще бъде идеално приготвено, никога прекалено сухо или недопечено.

Охлаждане на корпуса – не се притеснявайте за вашите мебели

Една от най-интересните функции, която беше включена в продукта, е опцията за охлаждане на корпуса, което предотвратява нагряване на стените на устройството и излъчване на топлина  към други кухненски уреди и мебели. Топлината, която тече от фурната, може да повреди уреди като хладилници и дървени мебели. Bosch се е погрижил за безопасността на вашия дом и не е нужно да се притеснявате за щети от температура.

Метални водачи за тава – лесно отстраняване на съдовете

За да увеличи комфорта при използване на устройството, производителят се погрижи за удобното изваждане и поставяне на тавата във фурната.  Благодарение на използването на метални водачи, тавата е удобно разположена в камерата за печене, а когато се издърпа, водачите се изплъзват заедно с нея, предотвратявайки падането й на земята.  Това е удобно, особено при много високи температури на печене, където много гореща тава за печене може да е твърде гореща дори с ръкавица за печене. Водачите също така ви позволяват удобно да проверявате състоянието на съда по време на печене, тъй като позволяват леко да се издърпа, без да се страхувате, че цялото нещо ще изпадне от водачите.

Почистване с процес на пиролиза и ниска консумация на енергия

Почистването е истинска пагуба за хората, които често използват фурната. Изтъркането на изгорелите и полепнали по елементите остатъци от фурната е изключително изморително, нещо повече, следващите ястия могат да придобият аромат на изгоряло, ако не почистите правилно вътрешността на камерата. В печката Bosch е използвана модерна система, която решава проблемите, свързани с нейното организиране.

Функцията е да се използва процесът на пиролиза, т.е. разлагането на молекули при висока температура без достъп до кислород.  По време на този процес фурната се загрява до температура от над 400 градуса по Целзий, при което остатъците от мазнина и храна се превръщат в пепел. След като програмата приключи, просто избършете вътрешността на устройството с кърпа и се насладете на чистотата.

Може да изглежда, че толкова голям брой функции, които са в това оборудване, ще изразходват много енергия. Фурната е с енергиен клас А, гарантиращ ниска консумация на енергия. Това е особено важно, когато често използвате устройството и не искате да правите допълнителни разходи, свързани със сметките за ток.

С уреда на Bosch ще приготвите всяко ястие, което изисква печене, благодарение на вградените автоматични програми дори не е необходимо да имате специални готварски умения, просто сложете приготвеното ястие и изчакайте, докато е готово. Оборудването е страхотно решение за дома, широк набор от функции ще ускорят работата ви, а комфортът при използване на фурната е безценен.

Допълнителна информация

Тегло 37.00 кг
Размери 54.8 × 59.4 × 59.5 см
Тип фурна

Електрическа

Захранваща връзка

3,6 kW

Цвят

Инокс

Капацитет на фурната

71 л

Брой автоматични програми

9

скара (тостер)

ДА

готвене с вентилатор

ДА

Почистване на фурната

Пиролиза

Тип

Стандартно

Охлаждане на корпуса

Да

Контрол

Електронно-механични

Температурен диапазон

от 30 до 275°С

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.