Скоро в наличност

Фурна за вграждане Bosch HBA554EB0-3400W

ref. №: 4107652

Фурна за вграждане Bosch HBA554EB0

 • Мощност- 3400 W
 • Почистване чрез EcoClean Direct
 • 7 бр. програми за работа
 • Обем -71L
Код: 4107652 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Електрическа фурна

Повечето съвременни фурни са електрически уреди, които се нуждаят само от електричество, за да работят. Определено е по-удобна и безопасна алтернатива на газовите фурни. Електрическата фурна може да има много съвременни функции и сензори, загрява бързо и може да се използва практически във всеки дом.

Грижете се за околната среда, като пестите енергия благодарение на A клас

Енергийният рейтинг на фурната има ключово влияние върху това колко енергия ще се използва по време на готвене. Голяма част от съвременните фурни работят в енергиен клас А – това са енергоспестяващи устройства, определено по-евтини за използване от фурните от клас В. Така че ако фурната се използва често, ще бъде добър избор.

Голяма фурна, в която можете да изпечете вечеря за цялото семейство за няколко дни!

Идеалната фурна за голямо семейство ще бъде модел с възможно най-голям капацитет. Увеличените размери на фурната ви позволяват да приготвяте по-големи порции, както и печене на няколко нива едновременно. В уреда с вместимост 71 литра можете да изпечете десетина кифлички наведнъж или ястие за вечеря за много хора. Ако само пространството в кухнята го позволява, си струва да посегнете към фурна с голям капацитет.

Изключително интуитивно електромеханично управление

Управлението на тази фурна съчетава електронни и механични решения, така че можете да разчитате на изключително лесна и интуитивна работа с уреда, както и на висока прецизност в настройките. Органите за управление в това устройство са запазени в последователна естетика и цветове, благодарение на което фурната ще се впише перфектно в почти всяка кухня.

Направете вкусно барбекю в уюта на вашия дом

Сред полезните функции на тази фурна е режимът грил, който позволява интензивно препичане на голямо разнообразие от ястия. Ако искате да приготвите вкусни шишчета, зеленчуково ястие или хрупкави парчета пиле, просто загрейте уреда и стартирайте функцията грил. Той ще внесе допълнително разнообразие в ежедневните ястия, а също така ще ви позволи да приготвите напълно нови ястия.

Температурата се разпределя равномерно по целия обем на фурната

По-голямата част от съвременните фурни имат режим на конвекция. Този модел също има тази полезна функция. Циркулацията на горещ въздух позволява равномерното разпределение на температурата във фурната, получаване на малко по-високи температури и интензивно покафеняване на приготвената храна. Ако искате да изпечете хрупкава пица или да получите изключително кафяви кифлички, не е нужно да повишавате температурата и да чакате по-дълго за готовото ястие, защото можете да използвате горещ въздух, което определено ще ускори процеса на печене.

Удобно почистване благодарение на използването на специален емайл

Този модел фурна има лесно за почистване емайлирано покритие. Има идеално гладка повърхност, така че всяка мръсотия, прах и мазнини могат да бъдат отстранени с влажна кърпа и евентуално мек почистващ препарат. Редовното почистване на фурната гарантира, че уредът запазва своята естетика и ефективност за дълго време, а по време на използването му няма изгаряне на остатъци и мазни петна.

Телескопични водачи, така че тавата за печене никога повече да не падне на земята при изваждане

Все по-модерните фурни имат телескопични водачи, които са много удобни за използване. Благодарение на тях можете лесно да се изплъзнете и да поставите храна във фурната. Телескопичните водачи са стабилни, регулируеми и безопасни. Могат да се поставят на различни нива на устройството, като почистването им трябва да е лесно.

Фурна Bosch – незаменима във вашия дом

Както повечето съвременни уреди, фурната Bosch HBA554EB0 е един от електрическите уреди, които изискват само достъп до електричество, за да работят. Това е добра алтернатива на газовите уреди, които трябва да имат газова бутилка, за да функционират. Електрическите модели, освен удобството на използване, гарантират и по-голяма безопасност. Те елиминират риска от запалим газов цилиндър, който освен това трябва постоянно да се презарежда.
Електрическата фурна има много съвременни режими и функции, които улесняват приготвянето на храна за цялото семейство. При покупка в комплекта ще получите емайлирана тава за печене, тава за печене и решетка. Бързото нагряване гарантира допълнителен комфорт при използване и ще ви накара да овладеете изкуството на печене до съвършенство. Благодарение на своята проста и балансирана структура и интересен дизайн, той идеално ще допълни вашата кухня и ще й придаде оригинален характер.

С него ще станеш шампион

Функцията 3D горещ въздух гарантира, че топлината се разпределя равномерно във вътрешността на уреда и ще има равномерен ефект върху всички нива на фурната. Това ще ви позволи да постигнете страхотни резултати и ще позволите равномерно и ефективно печене. Това ви дава идеалната възможност да приготвите няколко различни вида печени изделия едновременно, без да се смесват вкусовете. Циркулацията на горещ въздух в сътрудничество с бързото нагряване на уреда гарантира спестяване на време и пари. Следователно фурната е идеална както за приготвяне на голяма семейна вечеря, така и за печене на „бърза торта“, когато някой ви изненада с неочаквано посещение.

Тук външният вид има значение

Модерният дизайн на фурната Bosch HBA554EB0 се вписва идеално в кухненското обзавеждане и идеално допълва пространството за готвене. Изключително функционално допълнение е LED дисплеят с червена подсветка. Това не само ще улесни работата на устройството, но и ще му придаде оригинален вид. Червената подсветка означава, че можете ясно да четете данните на екрана дори по време на напрегнати приготовления.
Модерният дизайн на фурната Bosch HBA554EB0 се вписва идеално в кухненското обзавеждане и идеално допълва пространството за готвене. Изключително функционално допълнение е LED дисплеят с червена подсветка. Това не само ще улесни работата на устройството, но и ще му придаде оригинален вид. Червената подсветка означава, че можете ясно да четете данните на екрана дори по време на напрегнати приготовления.

Безопасност и комфорт

Голямо удобство са и прибиращите се копчета, които придават на устройството футуристичен и минималистичен вид. Благодарение на тази функция можете лесно да поддържате контролния панел чист, тъй като пръсканият сос или капещата маса няма да проникнат в кухините на тяхната структура на копчетата. Използването на фурната ще бъде безплатно. Вече няма да хващате стърчащите копчета с някои дрехи или с кабела за слушалки. Освен това, от любопитство, децата няма да могат да хванат копчето, когато е безопасно скрито.

Добър избор за почистващи препарати

Фурна, оборудвана с функция за самопочистване, е рай както за хората, които обичат чистотата, така и за тези, които не обичат почистването. Стените на устройството са покрити със специално покритие с керамични микрочастици, чиято задача е да абсорбира мазнини и други примеси и да ги неутрализира чрез окисляване. Целият процес се извършва, докато фурната работи – всичко, което трябва да направите, за да я поддържате чиста, е да избършете дъното и вътрешната страна на вратата. Толкова малко е достатъчно, за да предотврати появата на неприятни миризми вътре в устройството. Покритието се регенерира при всяко загряване на фурната.

Печене в правилния път

Допълнителен комфорт при използване се осигурява от телескопични водачи. Те позволяват ефективно изваждане на тавите и решетките от фурната. Така те ще ви предпазят от изгаряния, тъй като за да извадите тежък съд или тава отвътре, вече няма да е необходимо да вкарвате вътре цели ръце и предмишници. Чиния, тава или гювеч ще излиза стабилно към вас от дъното на фурната. Bosch също така предостави умно удобство, наречено TelescopeStop. Осигурява безопасно изваждане на тавата от фурната и спирането й в точното време и място, така че да не се изплъзне от релсите. Благодарение на това приготвените ястия ще останат на мястото си и ще избегнете излишни нерви и стрес.

Допълнителна информация

Тегло 37.00 кг
Размери 55 × 59.5 × 59.5 см
Тип фурна

Електрически

Захранваща връзка

3,4 kW

Цвят

черен

Капацитет на фурната

71 л

Брой автоматични програми

10

скара (тостер)

ДА

готвене с вентилатор

ДА

Брой стъкла във вратата

1

Почистване на фурната

EcoClean Direct
Лесен за почистване емайл

Тип

Стандартно

Контрол

Електронно-механични

Температурен диапазон

50 до 275°С

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.