Скоро в наличност

Фурна за вграждане Electrolux EZB3410AOX-2500W-57L

ref. №: 5552041

Фурна за вграждане Electrolux EZB3410AOX

 • Мощност- 2500 W
 • С 2бр. стъкла във врататта за защита от изгаряне
 • 9бр. програми за работа
 • Каталитично почистване
 • Обем на фурната 57L
Код: 5552041 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Електрическа фурна

Повечето съвременни фурни са електрически уреди, които се нуждаят само от електричество, за да работят. Определено е по-удобна и безопасна алтернатива на газовите фурни. Електрическата фурна може да има много съвременни функции и сензори, загрява бързо и може да се използва практически във всеки дом.

 

Погрижете се за околната среда, като пестите енергия благодарение на A клас

Енергийният рейтинг на фурната има ключово влияние върху това колко енергия ще се използва по време на готвене. Голяма част от съвременните фурни работят в енергиен клас А – това са енергоспестяващи устройства, определено по-евтини за използване от фурните от клас В. Така че ако фурната се използва често, ще бъде добър избор.

 

 

Модерен и удобен електронен контрол, позволяващ прецизна настройка на параметрите на печене

Повечето съвременни фурни предлагат удобно и прецизно електронно управление. Това дава възможност за много прецизна настройка на температурата и времето за печене, както и за удобен избор на режима на работа на уреда. Електронните фурни са много лесни за използване и обикновено нямат изпъкнали копчета, а дизайнът им е изтънчен и модерен.

Класическо механично управление

Повечето съвременни фурни предлагат удобно и прецизно електронно управление. Това дава възможност за много прецизна настройка на температурата и времето за печене, както и за удобен избор на режима на работа на уреда. Електронните фурни са много лесни за използване и обикновено нямат изпъкнали копчета, а дизайнът им е изтънчен и модерен.

Направете вкусно барбекю в уюта на вашия дом

Сред полезните функции на тази фурна е режимът грил, който позволява интензивно препичане на голямо разнообразие от ястия. Ако искате да приготвите вкусни шишчета, зеленчуково ястие или хрупкави парчета пиле, просто загрейте уреда и стартирайте функцията грил. Той ще внесе допълнително разнообразие в ежедневните ястия, а също така ще ви позволи да приготвите напълно нови ястия.

Температурата се разпределя равномерно по целия обем на фурната

По-голямата част от съвременните фурни имат режим на конвекция. Този модел също има тази полезна функция. Циркулацията на горещ въздух позволява равномерното разпределение на температурата във фурната, получаване на малко по-високи температури и интензивно покафеняване на приготвената храна. Ако искате да изпечете хрупкава пица или да получите изключително кафяви кифлички, не е нужно да повишавате температурата и да чакате по-дълго за готовото ястие, защото можете да използвате горещ въздух, което определено ще ускори процеса на печене.

Бързо и удобно каталитично почистване

Поддържането на фурната чиста с каталитично почистване ще бъде много лесно. Благодарение на използването на специална функция за емайл и каталитично почистване, тази фурна изгаря всякакви замърсявания при висока температура. Те се настаняват вътре в устройството под формата на пепел, която е достатъчна за отстраняване с гъба или кърпа.

Удобство и сигурност

Фурната с охлаждаща функция на корпуса ще осигури още по-голям комфорт при използване и може да се постави дори близо до хладилника. По-хладният корпус на фурната не влияе толкова интензивно на нагряването на съседните мебели, като по този начин намалява до минимум риска от повреда. Това е усъвършенствано решение, което е уникално за определени модели фурни.

Двоен стъклопакет за защита от изгаряния

Вратата на тази фурна е оборудвана с двоен стъклопакет със свръхвисока якост. Две стъклени стъкла във вратата на фурната осигуряват много добър изглед към вътрешността на уреда, а също така не създават проблеми при почистването на фурната. Прозорците с двоен стъклопакет означават, че предната част на устройството се нагрява малко по-малко и ако го докоснете случайно, няма риск от изгаряне.

Прости и удобни водачи за стълби

Фурната е оборудвана с класически водачи за стълба. Това е стабилно и много популярно решение, което ви позволява бързо да плъзгате и извеждате тавите за печене и решетката от фурната. Водачите на стълба са много прости по дизайн и лесни за почистване. Изработени са от материал, устойчив на висока температура и надраскване, поради което изглеждат впечатляващо дори при интензивно използване на уреда.

Функция с горещ въздух за по-бързо и по-икономично
печене Фурната предлага лесен начин за печене по-бързо и по-икономично . Те са възможни благодарение на функцията за горещ въздух, която ускорява готвенето на храната. Освен това ви позволява да печете на по-ниска температура. А по-ниската температура означава по-малко потребление на енергия – което се изразява в спестявания.

Контролен панел с LED дисплей и прибиращи се копчета – функция за обратно отброяване
Печете по-лесно с интуитивни контроли. Натиснете бутоните или използвайте прибиращите се копчета, за да изберете температурата, да активирате режима на готвене или да активирате функцията за обратно отброяване – както е показано от LED дисплея. Когато фурната е изключена, на дисплея се появява часът.

Грилът осигурява бързи, перфектни резултати за препичане.Фурната
е оборудвана с грил с двоен нагревателен кръг, което я прави бързо и ефективно приготвянето на вашата храна. Вашите ястия не само ще получат вкусна хрупкава коричка, но и ще бъдат идеално покафенени. Тази скара с двоен отоплителен кръг е идеална за препичане на по-малки ястия.

Сваляща се врата и стъклен панел за лесно почистване.Умно
проектираната врата на тази фурна е наистина лесна за почистване. Те могат бързо да се свалят, измиват и монтират отново.

Допълнителна информация

Тегло 59 кг
Размери 55 × 56 × 59.3 см
Тип фурна

Електрически

Захранваща връзка

2,5 kW

Цвят

Стомана и черен

Капацитет на фурната

57L

Брой автоматични програми

9

скара (тостер)

ДА

готвене с вентилатор

ДА

Брой стъкла във вратата

2

Почистване на фурната

Катализа

Охлаждане на корпуса

Да

Контрол

Електронно-механични

Температурен диапазон

50 до 250°C

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.