Скоро в наличност

Фурна за вграждане Electrolux EZF5C50Z-2500W-57L

ref. №: 6038913

Фурна за вграждане Electrolux EZF5C50Z

 • Мощност- 2500 W
 • Почистване чрез каталитична функция
 • С 2бр. стъкла във врататта за защита от изгаряне
 • 9бр. програми за работа
 • Обем -57L
Код: 6038913 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Фурна Electrolux – нов комфорт при печене

Мечтаете за нова, надеждна и многофункционална фурна? Фурната Electrolux EZF5C50Z е идеалното устройство за вас. Това е електрически модел с функция за горещ въздух, която ви позволява да изравните температурата на вашите изпечени ястия. Функцията EvenCook гарантира, че въздухът се разпределя, така че храната ви да получи равномерен резултат за печене. Оборудването е оборудвано със специално каталитично покритие, което се самопочиства при температура от 250 ° C. Вземете гаранция за качеството на приготвените ястия и изберете фурната Electrolux EZF5C50Z.

Идеален за заети хора

Модерната фурна Electrolux EZF5C50Z ви позволява максимален комфорт и спестяване на време. Идеален за заети хора, за които отличното качество и вкус на приготвените ястия все още са важни. Устройството е оборудвано с функция за каталитично почистване. Тя се основава на факта, че самопочистващата система започва да работи автоматично, когато вътрешната температура достигне 250 ° C. Специална повърхност е предназначена да окислява мазнините, а самият процес отнема само час. Благодарение на това почистването няма да е проблем за вас. Каталитичното почистване е самоограничаващо се и не изисква вашето участие. Кажете сбогом на мазнините и мръсотията. Можете да имате чиста фурна без усилие. Това е невероятно удобна функция, която значително ще увеличи комфорта на вашата употреба.

Една наистина интуитивна фурна

Моделът е оборудван със специална опция за равномерно готвене, която отговаря за бързото и равномерно изпичане. По време на печене вентилаторът непрекъснато циркулира горещ въздух и разпределя топлината равномерно. При тези оптимални условия ястията могат да се приготвят при температури до 20% по-ниски, отколкото в конвенционалните фурни. Благодарение на циркулацията на горещия въздух ще постигнете същия или дори по-добър ефект при по-ниска настройка на температурата. Равномерното готвене осигурява ефективно печене. Тази технология е разработена, за да осигури равномерно изпичане и най-добрия вкус на вашите ястия. Ястията обикновено се готвят неравномерно в конвенционалните фурни. Вентилаторната конвекция на EZF5C50Z гарантира перфектни резултати при печене благодарение на равномерната циркулация на въздуха. Фурната се загрява бързо и не е нужно да обръщате храната по време на самия процес на печене. С фурна Electrolux можете да спестите време, електричество и пари.

Максимална функционалност

Горещият въздух във фурната Electrolux дава възможност за печене на няколко нива, без да се притеснявате, че нещо ще се обърка. Искате ли да приготвите много вкусотии и нямате време да използвате фурната няколко пъти? Няма проблем, точно за това е създадена фурната Electrolux EZF5C50Z. Горещият въздух означава, че можете да печете на до 3 нива едновременно. Той е идеалното решение, когато искате да приготвите голямо количество мъфини, сладкиши или меденки. Вградената фурна Electrolux е с широк температурен диапазон, благодарение на което можете перфектно да съобразите уреда с нуждите на приготвените ястия. Режимът за бързо нагряване ви позволява да съкратите времето за загряване на меденките до избраната от вас температура с до 40%. Вече не е нужно да губите ценно време в ненужно чакане.

Вие поемате контрола с него

Моделът EZF5C50Z има вграден LED дисплей, който показва реално време. По време на готвене можете също да активирате алармата и да зададете крайния час на работата на фурната. Благодарение на оборудването Electrolux получавате прецизен контрол на времето за печене. Работата ви ще бъде по-лесна, когато извършвате няколко дейности едновременно, например приготвяне на много ястия. Фурната Electrolux е многофункционален уред. С негова помощ можете да приготвите ястия с вкус като тези от традиционното барбекю у дома. Ефективната функция за печене на скара улеснява приготвянето на хрупкав бекон или идеално изпечена моцарела. Или може би харесвате хрупкави пилешки крилца или сирене халуми, които се топят в устата ви? Оставете се да бъдете увлечени от фантастичните лидери и правете каквото искате. С фурна Electrolux ще впечатлите повече от всякога. Заложете на доказан производител, който е спечелил признание сред много клиенти със своя опит, качество и надеждност. Потребителите, избрали този модел фурна, са особено доволни от равномерността на печене, възможността за настройка на висока температура и големия капацитет на камерата. Присъединете се към групата от доволни потребители и изберете фурната Electrolux EZF5C50Z.

>

Допълнителна информация

Размери 56 × 59.4 × 59 см
Тип фурна

Електрически

Захранваща връзка

2,5 kW

Силата на скарата

1.5kW

Цвят

Черен

Капацитет на фурната

57L

Брой автоматични програми

9

скара (тостер)

ДА

готвене с вентилатор

ДА

Брой стъкла във вратата

2

Почистване на фурната

Каталитично

Тип

Пара

Охлаждане на корпуса

Да

Контрол

Електронно-механични

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.