Фурна за вграждане Miele H 7162 B-3500W-76L – 24home

Скоро в наличност

Фурна за вграждане Miele H 7162 B-3500W-76L

ref. №: 8687493

 Фурна за вграждане Miele H 7162 B

 • Почистване чрез катализа
 • 10бр. програми за работа
 • Обем -76L
 • Мощност 3500W
Код: 8687493 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Описание на продукта.

Автоматични програми

Ето как винаги ще бъдете успешни: благодарение на електронно управляваните програми можете лесно и автоматично да приготвяте различни видове ястия. Независимо дали печете пай или птиче месо, не е необходимо да избирате режим на работа, температура или продължителност. Степента на приготвяне, например за месо, може да се задава индивидуално.

 

 

Готина предна част

Фурните Miele се охлаждат от всички страни. В резултат на това работните елементи и дръжки, както и повърхностите на съседните мебели остават относително хладни. Многослойното стъкло ефективно изолира вратата на фурната и осигурява ниска температура от външната й страна, като по този начин гарантира безопасност и защита от изгаряния.

 

 

Функция за безопасност

Погрижете се активно за допълнителна безопасност – възможно е да се заключи устройството, което след това е защитено от случайно включване, например от деца. А в случай на неизправност, предимството на предпазния превключвател е: фурната Miele ще се изключи автоматично, когато максималното време за работа е надвишено. Това означава сигурност и безопасност, дори ако забравите да изключите фурната.

Енергийна ефективност

Изключително ниска консумация на енергия: почти всички наши фурни са наградени с клас на енергийна ефективност A +. По този начин спестявате много енергия, грижите се за околната среда и портфейла си.

 

Функции на времето

Това гарантира липса на умора и край на процеса в желаното време: просто задайте началния час, крайния час или продължителността на процеса на готвене, който приключва автоматично след изтичане на програмираното време. Вграденият таймер също така улеснява използването на устройството в много ситуации. Освен това, в случай на прекъсване на захранването, зададеното време ще бъде запазено до 150 часа.

 

MultiLingua

Лесна употреба за всеки: Много различни езици могат да бъдат избрани на дисплея. В резултат на това операцията е разбираема дори на различни езици. Функцията MultiLingua е налична на всички устройства, поддържащи DirectSensor S или по-нова версия.

 

 

 

SoftOpen & SoftClose

Привличащ вниманието всеки път: внимателно обмисленият амортисьор затваря и отваря вратата с впечатляваща грация. И дори до 90° – прави достъпа до храната в камерата за готвене изключително удобен и лесен.

 

PerfectClean оборудване

Почистването е детска игра: Много части на фурната Miele, например отделението за готвене, тавите за печене, имат патентована, изискана повърхност с уникален незалепващ ефект. Упоритите замърсявания могат лесно да се отстранят с препарат за миене и гъба.

Допълнителна информация

Тегло 38.00 kg
Размери 56.9 × 59.5 × 59.6 cm
Тип фурна

Електрическа

Захранваща връзка

3,5 kW

Цвят

Стомана

Капацитет на фурната

76л

Брой автоматични програми

10

скара (тостер)

ДА

готвене с вентилатор

ДА

Брой стъкла във вратата

3

Почистване на фурната

Катализа

Тип

Стандартно

Охлаждане на корпуса

Да

Контрол

Сензорен

Температурен диапазон

От 30 до 300°С

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.