Скоро в наличност

Фурна за вграждане Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL

ref. №: 6045581

Енергиен клас A+
Перфектни резултати, постигнати с грижа към околната среда.

Сензорно управление
Лесен и интуитивен контрол на параметрите на фурната.

Пиролитична система на почистване
Почиствате с лекота фурната благодарение на специална програма с висока температура.

Телескопични водачи: 1 ниво
Удобно и безопасно поставяте и изваждате ястията.

Произведено в Италия

Обем: 73 л
По-голям обем за максимално удобство.

Код: 6045581 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Електрическа фурна

Повечето съвременни фурни са електрически уреди, които се нуждаят само от електричество, за да работят. Определено е по-удобна и безопасна алтернатива на газовите фурни. Електрическата фурна може да има много съвременни функции и сензори, загрява бързо и може да се използва практически във всеки дом.

 

 

Грижете се за околната среда, като пестите енергия благодарение на A клас

Енергийният рейтинг на фурната има ключово влияние върху това колко енергия ще се използва по време на готвене. Голяма част от съвременните фурни работят в енергиен клас А – това са енергоспестяващи устройства, определено по-евтини за използване от фурните от клас В. Така че ако фурната се използва често, ще бъде добър избор.

 

 

Изключително интуитивно електромеханично управление

Управлението на тази фурна съчетава електронни и механични решения, така че можете да разчитате на изключително лесна и интуитивна работа с уреда, както и на висока прецизност в настройките. Органите за управление в това устройство са запазени в последователна естетика и цветове, благодарение на което фурната ще се впише перфектно в почти всяка кухня.

Направете вкусно барбекю в уюта на вашия дом

Сред полезните функции на тази фурна е режимът грил, който позволява интензивно препичане на голямо разнообразие от ястия. Ако искате да приготвите вкусни шишчета, зеленчуково ястие или хрупкави парчета пиле, просто загрейте уреда и стартирайте функцията грил. Той ще внесе допълнително разнообразие в ежедневните ястия, а също така ще ви позволи да приготвите напълно нови ястия.

Температурата се разпределя равномерно по целия обем на фурната

По-голямата част от съвременните фурни имат режим на конвекция. Този модел също има тази полезна функция. Циркулацията на горещ въздух позволява равномерното разпределение на температурата във фурната, получаване на малко по-високи температури и интензивно покафеняване на приготвената храна. Ако искате да изпечете хрупкава пица или да получите изключително кафяви кифлички, не е нужно да повишавате температурата и да чакате по-дълго за готовото ястие, защото можете да използвате горещ въздух, което определено ще ускори процеса на печене.

 

Превърнете цялата мръсотия в пепел благодарение на пиролизата

Изчистената фурна изглежда елегантна и е чудесна декорация за кухнята. Можете лесно да поддържате този модел на уреда чист, защото използва пиролиза. Това е изключително ефективен начин за премахване на всички замърсявания, петна и мазнини. Уредът се нагрява до висока температура и изгаря мазнини и остатъци от храна, които се превръщат в пепел. Така че нямате нужда от никакви почистващи препарати, за да почистите тази фурна – просто стартирайте режима на почистване и след това избършете вътрешността на устройството с влажна кърпа.

 

Удобство и сигурност

Фурната с функция за охлаждане на корпуса ще осигури още по-голям комфорт при използване и може да бъде поставена дори близо до хладилника. По-хладният корпус на фурната не влияе толкова интензивно върху нагряването на съседните мебели, като по този начин намалява до минимум риска от повреда. Това е усъвършенствано решение, което е уникално за определени модели фурни.

 

Двоен стъклопакет, който ще предпази ръцете ви от изгаряния

Вратата на тази фурна е оборудвана с двоен стъклопакет със свръхвисока якост. Две стъклени стъкла във вратата на фурната осигуряват много добър изглед към вътрешността на уреда, а също така не създават проблеми при почистването на фурната. Прозорците с двоен стъклопакет означават, че предната част на устройството се нагрява малко по-малко и ако го докоснете случайно, няма риск от изгаряне.

 

Телескопични водачи, така че тавата за печене никога повече да не падне на земята при изваждане

Все по-модерните фурни имат телескопични водачи, които са много удобни за използване. Благодарение на тях можете лесно да се изплъзнете и да поставите храна във фурната. Телескопичните водачи са стабилни, регулируеми и безопасни. Могат да се поставят на различни нива на устройството, като почистването им трябва да е лесно.

 

МЕКО ЗАТВАРЯНЕ

Меко затваряне на вратата. Благодарение на бавно затварящите се панти вратата на фурната се затваря без усилие, с меко и нежно движение.

ПИРОЛИТНА ТЕХНОЛОГИЯ

Лесно почистване с натискане на бутон. Пиролитичната технология изгаря остатъците от храна до пепел при цикъл на висока температура, която след това лесно се отстранява с гъба. Благодарение на топлоотразяващите стъклени панели във вратата на фурната външната температура остава ниска за по-голяма безопасност.

Плъзгащи се рафтове

Плавно изхвърляне. Тази фурна Whirlpool има лесно плъзгащи се рафтове за допълнително удобство.

ЕНЕРГИЙЕН КЛАС

Изключителна икономия на енергия. Фурните от енергиен клас A/A+ имат отлична енергийна ефективност, което гарантира по-ниска консумация на енергия и по-ниски сметки за електроенергия.

Допълнителна информация

Тип фурна

Електрическа

Цвят

Черен

Капацитет на фурната

73 л

Брой автоматични програми

10

скара (тостер)

ДА

готвене с вентилатор

ДА

Почистване на фурната

Паролиза

Тип

Стандартно

Охлаждане на корпуса

Да

Контрол

Електронно-механични

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.