Скоро в наличност

Iron Adler AD 5032

ref. №: 6296101

Автоматично изключване на ютията: Да

Мощност: 3000 W

Тип крак: Керамика

Удар на пара: 80 гр/мин

Изход на пара: 45 гр/мин

Код: 6296101 Категория:

Описание

Елегантните, изгладени дрехи ни помагат да изградим професионален имидж. И все пак много от нас не харесват непременно самата операция по гладене. До днес! Парната ютия ADLER AD 5032 е продукт, който ще направи гладенето много по-приятно, няма да отнеме много време и ще ви позволи бързо да подготвите дрехите за работа или училище!

Цели пет функции за гладене!

Решаващото предимство на този продукт пред останалите ютии на пазара е, че предлага цели пет функции за гладене! Традиционното сухо гладене ви позволява да гладите суичъри, блузи и панталони. Всичко, което трябва да направите, е да настроите подходящата за дадена тъкан температура с копчето, да изчакате малко ютията да се загрее и можете да работите. Функцията за пръскане ви позволява да премахнете трудни гънки. Напълнете резервоара от 350 ml с вода и натиснете съответния бутон, докато гладите. Функцията за гладене с пара е интересно решение, когато трябва да освежите дрехите си. Интересното е, че ютията е подходяща и за вертикално гладене с пара. Това е особено полезно, когато искате да гладите дрехи на закачалка или да закачите завеси на прозореца. Упоритите гънки могат да бъдат премахнати чрез функцията за пара.

Допълнителни удобства

Ютията е оборудвана и с четири допълнителни системи, които улесняват използването и поддръжката на уреда. Функцията за самопочистване, която ви позволява да премахнете всички соли и минерали, натрупани в парната камера по време на гладенето, значително удължава живота на уреда. Подобно на системата против накип, т.е. специален филтър вътре в резервоара, който омекотява водата и предотвратява натрупването на котлен камък в стъпалото. Важното е, че не е необходимо да се сменя! Функцията за спиране на падането означава, че ютията автоматично спира изпаряването, когато температурата е твърде ниска, за да не капе вода върху дрехите, което е особено важно при гладене на деликатни тъкани. Електронното устройство, което изключва ютията, ако не е преместено по дъската повече от 30 секунди, помага за гарантиране на безопасността! Ако го оставим да почива във вертикално положение, той ще се изключи след 8 минути. Без повече изгорени дрехи!

Допълнителна информация

Цвят

Черен

Вертикално гладене

Да

Система против накапване

Да

Автоматично изключване на ютията

Да

Спиране на капене

Да

Капацитет на резервоара за вода

350 мл

Мощност

3000 W

Генериране на пара

45 г/мин

Усилване на парата

80 г/мин

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.