Маса за пикник с пейки и място за пясък и вода – 24home

Разпродажба!

Маса за пикник с пейки и място за пясък и вода

ref. №: WE-205

229.00лв. 199.00лв.

Код: WE-205 Категория:
купи на изплащане
12 x 19.01 лв.

Описание

Маса за пикник с пейки и място за пясък и вода

Височина: 0.53м

Дължина: 0.8м

Ширина: 1м

Цветове: зелено, сиво и естествено

Съдържа: маса, 2 пейки, пластмасови контейнери с вода и пясък, капак

Двата модела маси сензорни Дървени дейности на открито от Тини Мини играчки включват две пластмасови кутии за вода и пясък, умело поставени под прикритие, така че платформата маси бързо се превръщат поставяне или повишаване на капачката, и се превърне в площадка много гъвкав.

Опаковка: 1 пакет с размери 115 х 36 х 16 (L х W х Н) см

Всеки знае, че детските площадки трябва да бъдат безопасни, щадящи околната среда и щадящи околната среда. Ние също така да кажа, че трябва и … лесно!

Логистиката е много проста за всички продукти на Wendi Toys – компактната опаковка дава възможност за лесно транспортиране и съхранение на детските площадки.

Сглобяването на детски площадки Wendi Toys е лесно и сигурно! Всеки клиент може да се събере с илюстрирани инструкции за инсталиране без прекалено много ръчни умения!

Wendi Toys градински къщи и детски площадки отговарят на всички екологични изисквания. Дървените елементи, например, са сертифицирани с PEFC и FSC. Използват се само бои на водна основа. Дървените греди са изработени от скандинавска смърчова дървесина, те отговарят на клас GL24, сертифициран по DIN EN14080. Всички продукти са разработени, произведени и тествани в съответствие с европейския стандарт EN-71 (безопасност на играчките) за лична употреба.

Комплектация: 
WE-205

Допълнителна информация

Височина (см)

53

Дължина (см)

80

Ширина (см)

100

Опаковка

1 кашон

Тегло (кг)

16

Размер на опаковката ДxШxВ (см)

116x37x16 cm

Марка

wendi-toys

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.