🚚 Безплатна доставка за поръчки над 99лв.

Сглобяеми гаражи – 7 предимства от използването им

17 декември 2019, от 24home

сглобяеми гаражи

Съдържание

Какво представляват сглобяеми гаражи и подвижните решения за съхранение?

Знаете ли, че предимствата на сглобяемите гаражи  са многобройни? Те представляват идеално интелигентно решение за онези къщи, които нямат гаражно помещение. Освен това те могат да бъдат много по-изгодни от постоянните гаражи по много различни начини. По-просто казано, сглобяемите гаражи осигуряват надеждно, преносимо пространство за съхранение с минимална поддръжка за вашите принадлежности и вещи. За разлика от постоянните масивни решения, временните конструкции се състоят от здрави рамки. Те са изцяло от стомана с устойчиви усъвършенствани покрития от полиетилен. За тях обикновено не изискват разрешителни за строеж или спазване на каквито и да било строителни норми. Тези сглобяеми гаражи осигуряват свръхпроизводителна защита и място за съхранение за широк спектър от нужди, без дългосрочни ангажименти или допълнителни условия. Те придобиха голяма популярност заради своите многобройни функции като- достъпна цена, гъвкавост, преносимост, лесен монтаж и поддръжка, наред с всички други предимства.

Така че, защо трябва да изберете преносим гараж над дългосрочно постоянно решение? В тази статия ще обясним невероятните предимства от използването на сглобяеми гаражи за вашите нужди.

7 Невероятни предимства на сглобяемите гаражи.

1. Универсалност.

Сглобяемите гаражи ви дават решение за съхранение, просторна и лесна за използване защита, която може да намери редица приложения във времето. Инвестирането в тези подвижни, сглобяеми гаражи означава да получите защита на оборудването си, за съхранение на сено, зърно, дърва за огрев, строителни материали, защита и предпазване на превозните средства и много други.

Повече информация за приложението и предимствата на сглобяемите гаражи може на научите тук.

Те са не само универсални по предназначение, но и по местоположение! Сглобяемите гаражи са лесни за монтиране навсякъде във вашия имот и са достатъчно практични за вграждане, без да изглеждат твърде обемни. Съвременните инженерни решения осигуряват висока функционалност и надеждност на тези конструкции, ефективност на монтажа и мобилност. Този тип сглобяеми гаражи ShelterLogic са с изключително високо качество, стабилност и безопасност. Перфектно издържат на всяко лошо време.  В същото време разходите за закупуването им и тяхната поддръжка са незначителни. Такива навеси за коли и двор ще ви служат без да създават проблеми, повече от 10 години. 

2. Преносимост.

Преносимостта е основно предимство на сглобяемите гаражи. Тъй като временните конструкции се състоят само от стоманени рамки и тентово покритие, те могат да бъдат премествани и сглобявани отново, когато е необходимо. Независимо дали ще се местите в нов дом или просто пренареждате двора си, можете лесно да ги поставите там, където имате нужда, така че никога да не загубите инвестицията си.

3. Широка гама от опции.

Mожете да използвате всеки един от тези сглобяеми гаражи за множество цели. Независимо кой стил и модел да изберете, било то подвижни гаражи, навес за коли и двор или дори градинска барака е лесно да намерите решение за съхранение, което да отговаря на вашите уникални и специфични нужди. Можете също така да ги използвате като работилница или да ви служат като сенчеста зона при работа на открито.

4. Лесен монтаж.

Подвижните гаражи са доста лесни за сглобяване в сравнение с постоянните структури. За монтажа са ви необходими само няколко инструмента, всички сглобяеми елементи са прецизно изрязани и оформени и си пасват идеално. Това много помага за бързото сглобяване на конструкцията. Не е необходимо да режете, пробивате или копаете. Сглобяемите гаражи се предлагат с комплект за закрепване и включват всички необходими елементи.

Допълнително предимство на тези сглобяеми гаражи е, че те не изискват постоянни основи. Всяка повърхност е подходяща за монтажа им, като задължителното изискване на производителя ShelterLogic е тя да бъде равна. Това ще гарантира стабилността и устойчивостта при неблагоприятни атмосферни условия. Закрепването е отговорност на собственика. Правилното закрепване е от решаващо значение за цялостната безопасност и дълголетие на вашия продукт ShelterLogic.

И така, всичко от което се нуждаете е да имате равна повърхност, подходящо време и поне един допълнителен човек, който да ви помогне. Така можете да издигнете подвижния си гараж само за няколко часа. Бързо и лесно решение без излишни главоболия. Може да видите повече за леснопостижимия монтаж в този видеоклип.

 Правилното закрепване е от решаващо значение за цялостната безопасност и дълголетие на вашия продукт ShelterLogic.

5. Минимална поддръжка.

След като веднъж монтирате гаража си, след това поддръжката е минимална. Важно е да се отбележи отново, че от изключително значение е правилното сглобяване и закрепване, ако искате вашите сглобяеми гаражи да ви служат дълги години. Уверете се, че добре сте закотвили конструкцията си и че ще е отговори на очакванията за натоварване от вятър и сняг. За да избегнете натрупването на влага например е много важен монтажа на равна повърхност с достатъчно дренаж. Когато прикрепяте покритието се уверете, че сте го опънали достатъчно добре, за да устои на лошо време и за да избегнете разкъсвания на тъканта във времето.

След като сте спазили всички изисквания за правилно сглобяване, за почистване на тентата ви е необходим само мек сапун и вода. За щастие, овалните и островърхите дизайни на сглобяемите гаражи ShelterLogic помагат да се избегне натрупването на валежи от сняг и дъжд на покрива. Но все пак е добра идея редовно да премахвате снега, за да избегнете излишна влага.

6. Достъпни и изгодни.

Монтирането на сглобяеми гаражи за превозни средства и съхранение е много по-евтино в сравнение с изграждането на постоянен гараж с други материали. Както споменахме по-рано, нямате допълнителни разходи за изкопни работи, за фундамент, за разрешителни за строеж и т.н. Това значително минимизира разходите както за изграждането, така и за поддръжката.

Изключително достъпни са за разлика от постоянните структури, като в същото време предлагат отлично съотношение между дълготрайност, цена и качество. Тези интелигентни решения могат да спестят доста средства от семейния ви бюджет. Също така, можете да ги използвате както за лична, така и за търговска цел. Разбира се, цените на сглобяеми гаражи и навеси варират в зависимост от размера за малки, средни и големи, като започват от 280,00 лв. и стигат до 1369,00 лв.

7. Защита

Основната функция на всеки подслон е да пази автомобила и принадлежностите ви от повреди, щети и въздействието на неблагоприятните фактори на околната среда. Като например вредните слънчеви лъчи, киселинни валежи, агресивен прах, смола от дърветата, силни ветрове, градушка, сняг, замръзване, отпадни продукти от птици и други сурови климатични условия. Освен това можете да поставите в тях шкафове и стелажи, по какъвто начин желаете, за да съхраните принадлежностите си.

Изграждането на постоянен гараж не винаги е възможно поради липса на място, липса на средства, време и усилия. Сглобяемите гаражи и навеси за коли са идеалното решение на този проблем. Те са евтини, безпроблемни и функционални. Освен това както вече разбрахте са изключително изгодни от много гледни точки – рентабилност, преносимост, лесно монтиране, добра защита, гъвкавост, лекота на използване и поддръжка.

Повече информация за приложението и предимствата на сглобяемите гаражи може на научите тук.

Можете да изберете функционално решение за съхранение и защита от нашите висококачествени сглобяеми гаражи ShelterLogic , навеси, градински бараки. Ако решите и сте готови да използвате интелигентни решения за съхранение, не се колебайте да се свържете с екипа на 24home за въпроси, коментар или повече информация. Сигурни сме, че можем да ви помогнем да намерите решението за съхранение, подходящо за вас.

Коментарите са затворени.

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаОбратно към магазина