🚚 Безплатна доставка за поръчки над 99лв.

Предохранителен клапан за налягане

8.00лв.

Код: klapan/pr Категория:
  • Преглед преди плащане
  • Плащане на куриера при получаване
  • Гаранция за качество

Описание

Излишнаото налягане от парата може да възникне не само поради неправилна експлоатация, но и поради използването на допълнителни топлинни източници, непредвидени в документацията, неправилно сглобяване на агрегата или проникване на твърди компоненти от първичната мъст в тръбите на апарата, когато дестилационният съд се нагрява твърде интензивно. Предпазният клапан е предназначен за инсталиране в съдове за дестилация и дестилационни колони и надеждно предпазва апарата от прекомерно налягане вътре.

Предпазният клапан предотвратява механични повреди на уреда поради свръхналягане. Това се случва чрез освобождаване на излишното налягане на парите от дестилацията. Това се случва автоматично.  Изпускането на пара спира, когато работната среда достигне нормалното работно състояние и клапанът за свръхналягане се затвори поради калибрираната пружина вътре.

Клапанът сработва самостоятелно, без да изисква допълнителна човешка намеса. Необходимо е само да бъде монтиран на съда за дестилация.

Характеристики:

Налягане за сработване на клапана: 1,4 кГ/см²
Материал: Алуминий
Размер на резбата: 13,6 мм
Резба: М14

Допълнителна информация

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за категория ДЪРВЕНИ КЪЩИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срокът на доставка за налични продукти е от 2 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място. Клиента няма възможност да избира точен ден и час при безплатна стандартна доставка.
  • Срокът на доставка за оранжерии SUNNY с покритие от поликарбонат е 5 работни дни.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • Ако клиента желае точен ден или час на доставка, се добавя такса според разстоянието и продукта, която се обявява на клиента писмено по e-mail или устно по телефон.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно време от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение и номер на поръчката. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер и/или е-мейл адрес.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж. Стойността на монтажа зависи от продукта и разстоянието до населеното място в което се извършва.
  • Доставките в страната извършваме с куриерски компании ЕКОНТ  и ЕВРОПЪТ или със спедиторски компании за по-големите и обемни продукти. Вие ще бъдете информирани по какъв начин ще бъде извършена вашата доставка.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Предохранителен клапан за налягане”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предимства:

Недостатъци:

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаОбратно към магазина