🚚 Безплатна доставка за поръчки над 99лв.

Подвижни гаражи и навеси за коли и ShelterLogic

14 декември 2019, от 24home

навес за коли
Съдържание:
1. Кои са ShelterLogic ?
2. Приложение и опции за използване на подвижни гаражи ShelterLogic
3. Основни характеристики и предимства на подвижни гаражи ShelterLogic
4. Монтаж на подвижни гаражи ShelterLogic
5. От къде и кой вариант е най-добре да закупите?

Ако се нуждаете от навес за коли и двор, подвижни гаражи, сглобяеми гаражи и като цяло подслон за всичко, което искате да съхраните ShelterLogic е вашето спасение. Ако винаги сте искали да имате домашен гараж, но сте отписали мечтата си поради липсата на място или бюджет, тогава подвижните гаражи и навеси за коли и двор ShelterLogic могат да превърнат мечтата ви в реалност.

Кои са ShelterLogic ?


ShelterLogic е световен лидер в производството и дизайна на висококачествено преносимо оборудване за открити пространства. Американската компания ShelterLogic има уникална история. Компанията успешно прилага иновации от 1991 г. и се утвърдила и станала това, което е днес световен лидер в тази индустрия. Седалището им се намира в САЩ, Кънектикът и понастоящем имат повече от 25 000 артикула в своята глобална мрежа. Компанията се гордее с производството на достъпни и висококачествени продукти и затова те разполагат с голяма клиентска база.

Продуктите им се продават на световния и европейския пазар дълги години с помощта на глобалните им партньори в 33 държави, обхващащи 4 континента. А търсенето им е изключително високо заради високото качество, универсалността, широката гама от опции и приложение на разумна цена. Повече от 15г. навесите за коли и двор ShelterLogic заемат позицията на най-популярните стоки за крайградски живот в Северна Америка и Канада.  Някои от топ продуктите им включват навес за коли и двор, подвижни гаражи, оборудване за градина и лятна резиденция, шатри и чадъри. Едни от най-добрите им сглобяеми гаражи за автомобили са ShelterLogic – Shed-In-A-Box.

Приложение и опции за използване на подвижни гаражи ShelterLogic

Сглобяеми гаражи ShelterLogic са подходящи както за подвижни гаражи, така и за навеси за двор. Проектирани са за дългосрочна употреба с отлични функции за дълготрайна защита от атмосферни влияния, с ниска поддръжка. Тези подвижни гаражи са изключително универсални. Осигуряват сигурна защита и място за съхранение за широк спектър от нужди. Могат да се използват за:

  • За навес за коли;
  • За прицепи и ремаркета;
  • За съхранение на инструменти и селскостопанско оборудване ;
  • За лодка, джет, мотоциклети, АТВ и моторни шейни;
  • За съхранение на градински мебели;
  • За съхранение на домакинско оборудване;
  • За работилница, ако занимавате с дървообработка;
  • За сушене и съхранение на дърва за огрев-сезонно или целогодишно;
  • За храна за животни -сено и дори зърно;
  • За сушене на дървен материал;
  • За временно съхраняване на цветя и култури-плодове и зеленчуци;
  • За съхранение на насипни материали – пясък, сол, торове, торф и т.н;
  • За съхранение на строителни материали;
  • Дори за провеждане на събития на открито – градински партита и семейни пикници.

Конструкциите на подвижни гаражи ShelterLogic са много удобни и практични решения от екстра клас. Висококачествените подвижни гаражи са сравними по надеждност и експлоатационен живот с капиталовите тухлени структури и могат и да ги надхвърлят по отношение на удобството и мобилността. Срокът на експлоатация на един такъв навес за коли е от 10 години.

Основни характеристики и предимства на подвижни гаражи Shelterlogic

Подвижни гаражи Shelterlogic се характеризират с безупречно американско качество и издръжливост. Конструкциите са оборудвани с ултра здрава рамка изработена от висококачествена стомана, което повишава техните якостни характеристики. Рамковите конструкции на навесите за коли и двор имат иновативно патентовано покритие – DuPont, диаметър 3.5 – 5.1см. To осигурява ефективна защита от ръжда, прекомерна влага и други биологични фактори. Трипластовото тентово покритие на подвижни гаражи Shelterlogic е устойчиво на разкъсване. Mатерията е 100% водоустойчива, защитена от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи. Съдържа противостареещи и противогъбични добавки и импрегнации. Те издържат натоварвания от сняг и опън до 130 кг / кв.м и скорост на вятъра до 38 м / с. и имат много предимства:

  • Дълъг срок на употреба и практичност- при правилна употреба и монтаж подвижните гаражи ShelterLogic могат да издържат повече от 10 години. ;
  • Иновативни технически решения;
  • Надеждност и гъвкавост;
  • Висока устойчивост на корозия;
  • Устойчивост на ултравиолетово лъчение, биологични и химични фактори;
  • Висока степен на устойчивост на влага;
  • Способността за създаване на оптимален микроклимат;
  • Ефективна вентилация;
  • Преносимост и Компактност;
  • Лекота на сглобяване и разглобяване;
  • Достъпна цена;
  • Екологичност;
  • Лекота на използване, липса на нужда от значителни финансови разходи;
  • Широка гама от опции;
  • Може да се инсталира навсякъде;
  • Не изисква подготовка на обекта преди изграждането, няма допълнителни разходи за фундамент, разрешителни и т.н;
  • Подвижните гаражи не заемат много място и лесно се транспортират;
  • Универсални размери. Навес за коли от този тип е идеален за съхранение на автомобили от различни класове – от седани до джипове, моторни шейни, ATV, мотоциклети, култиватори, трактори, камиони и лодки.
  • Модерен дизайн и красив външен вид, който ще се хареса на собствениците с взискателен вкус;
  • Високо американско качество.

Монтаж на подвижни гаражи ShelterLogic

Всички навеси за коли и двор ShelterLogic са опаковани в здрава, удобна кутия. Това ви позволява да получите всички компоненти наведнъж и да не се налага да купувате „липсващи елементи“. Размерите и теглото на кутиите ги правят удобни за транспортиране дори в лек автомобил. Например навес за коли с размери 3×6.1×2.4м. е опакован в кутия с размер 130x80x55см. и тежи 60 кг . Лесно е да се транспортира и след това да сглобите със собствените си ръце.

подвижни гаражи

Монтаж от 1,5 до 3 часа за всякакъв дизайн – това е едно от основните предимства, подчертани от производителя. Всичко, което се изисква е равна повърхност, хубаво време и един човек да ви помага. Не е нужно изграждане на фундамент, нито разрешителни за строеж. Първо  се сглобяват арките на рамката, след това външната и вътрешната рамка се закрепват заедно. Следващата стъпка е монтаж на конструкцията и фиксирането ѝ в земята. Последната стъпка е разтягане и фиксиране на тентата.
Друго страхотно нещо на тези подвижни гаражи е, че имат високо качествена система с лебедка за затягане, за да поддържа покритието плътно и лесна плъзгаща система.

Такива конструкции се монтират и демонтират много лесно. Лесно се транспортират до всяко разстояние и се монтират отново. Ако е необходимо, те могат лесно да бъдат преместени около обекта или на друго място. Ако ви се налага преместване или продадете имота си, подвижните гаражи ShelterLogic могат просто да бъдат разглобени, прибрани и съхранени, за разлика от друг гараж. И в крайна сметка, ако решите, че вече не се нуждаете от своя навес за коли или двор можете спокойно да го продадете.

Патентовани конструктивни елементи

Конструктивните елементи са защитени от патенти на САЩ- системата за опъване на тентата, механизмите за стабилизиране на свързващите възли и придаване на стабилност на конструкциите, винтовите анкери за закрепване. Винтовите анкери Shelterauger са патентован тип крепежни елементи за изключително стабилно закотвяне в земята.

Патентованата система за стабилност ShelterLock е проектирана да осигурява първокласна стабилност. И всичко това на изключително добра цена с лесен монтаж-за няколко часа имате гараж.

Наш потребител коментира, че качеството на подвижни гаражи ShelterLogic е изключително високо и всички сглобяеми елементи са прецизно изрязани и оформени.  Двама души са монтирали гаража за 3 часа, при внимателно следене на инструкциите.
Друг потребител сподели, че анкерната система е една от най-добрите, които е виждал и това, че е изключително стабилна при много силен вятър. Купувачът също така отбеляза, че навесът му е преживял доста тежка зима без проблеми и го препоръчва горещо като най-добрият преносим гараж.

От къде и кой вариант е най-добре да закупите?

Най- основните неща, които трябва да вземете предвид при закупуването на подвижни гаражи са бюджет, климата в населеното ви място, размер. Можете да закупите подвижни гаражи и навеси от американския производител ShelterLogic в нашия онлайн магазин на най-изгодни цени. Разполагаме с разнообразие от модели и размери. Нашите мениджъри за обслужване на клиенти ще ви помогнат да изберете най-добрия вариант за дизайн на навес, като вземат предвид вашите индивидуални нужди. Ето някои от най-често търсените варианти:

Най-купувания и популярен Гараж за автомобил ShelterLogic 3×6.1 м, овален

Размери: 3×6.1 м х  2,4 метра, тегло на кутията 60 кг. Този овален подвижен гараж осигурява превъзходна защита за вашия автомобил и за всеки, който няма гараж.  Перфектното решение за съхранение, на ниска цена за автомобили, по-малки камиони, оборудване за градина, ATV, джетове, мотоциклети, моторни шейни, съхранение на дърва или насипни товари. Рамка от висококачествена стомана с прахово покритие устойчиво на ръжда, корозия, не се драска и обелва. Усъвършенствано полиетиленово покритие, 100% водоустойчиво, UV обработено отвътре и отвън. Той също така разполага с лесно плъзгаща се напречна релсова система- Easy Slide Cross Rail , за да заключи капака и да предпази колата ви от лошото време. Овалната форма предпазва от натрупване на сняг и вода, спомага за доброто оттичане.

Гараж за автомобил ShelterLogic 3×6.1 м

Размери: 3×6.1 м х  2,4 метра, тегло на кутията 61 кг. Перфектен за паркиране на автомобил, миниван, моторна шейна, съхранение на оборудване. Гаража е предназначен за използване във всеки сезон и може да предпази автомобила и оборудването ви от слънчева светлина, киселинни дъждове, градушки, смола от дърветата и т.н. 

Гараж за джип ShelterLogic 3.9х6.1 м

Размери: 3,9 х 6,1 х ​​3,7 метра. Тегло на кутията: 150 кг. В такива просторни подвижни гаражи можете да съхранявате големи автомобили, джипове, трактори, камиони.

Гараж за автомобил ShelterLogic 3.7х3.7 м

Размери: 3.7х3.7 м х ​​2.6 метра – Гаража е чудесен за паркиране на леки автомобили, джипове, косачки, снегорини, снегомобили, мотори, АТВ, или всичко, което трябва да се съхранява.

Коментарите са затворени.

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаОбратно към магазина