🚚 Безплатна доставка за поръчки над 99лв.

Разпродажба!
Изчерпан продукт

Детско легло Romack Boxter М бяло + повдигащ се матрак с ракла + двуцветна дамаска

719.00лв.

Код: 900_035 Категория:

Изчерпан

  • Безплатна доставка
  • Преглед преди плащане
  • Плащане на куриера при получаване
  • Гаранция за качество
  • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Детско легло Romack Boxter М бяло + повдигащ се матрак с ракла + двуцветна дамаска, 180х80 см размер на спалното място

Защо не внесете креативност в интериора на детската стая, от която детето ще бъде очаровано. Премиум легло кола от фабриката Romack Möbel е цветно и реалистично, в което детето ще заспи с удоволствие и чувство на гордост. Леглото е изработено от висококачествени и безопасни материали. Тук няма да намерите остри ъгли – всички те са спретнато заоблени и предпазват вашето дете. Оптималната височина на леглото ще позволи на детето да си легне само и да стане от него без затруднения. За безопасност леглото-кола разполага със странични бордове, дори и с неспокоен сън, детето няма да падне на пода.

Коплектация: дамаска на матрака в спортен дизайн с две ленти от край до край, обемна качулка, кожен интериор, предни и задни спойлери, обемна задна стена, ярки пластирни дискове, индивидуален номер.

Рамката на леглото е изработена от ламинирано ПДЧ с дебелина 16 мм (Egger, Австрия). Този материал не се страхува от влага, екологичен е и има характеристики, максимално близки до масива.

Обемните части на леглото-кола са изработени от удароустойчив пластмасов полистирол с дебелина 2 мм (Gebau, Белгия). Това е най-безопасният вид пластмаса, широко се използва в ежедневието (съдове за еднократна употреба, детски играчки), както и в медицината. Полистиролът е залепен към рамката от ПДЧ със специално безопасно лепило за полистирол.

Изображенията са отпечатани на винилово фолио (Oracal, серия 3640, Германия) със специален принтер. Фолиото от тази серия е устойчиво на ултравиолетово лъчение и вода и 24 часа след залепването му е практически невъзможно да се отлепи.

Леглото е снабдено с ортопедична основа под матрака. Това са летви шперплат от бреза. Този дизайн удължава живота на матрака и насърчава естествената вентилация.

Максималното натоварване на спалното място е 120 кг, но тестовете в завода са извършени с товар до 150 кг и леглото ги издържа достойно.

Страните на колата са плоски с 3D стикер, а предната броня е обемна в 3D, изработена е от пластмаса и прави автомобила да изглежда по-реалистично.

 

Освен това леглото автомобил може да бъде оборудвано с LED осветление за дъното и фаровете. Долното осветление има 7 различни цвята, фаровете имат бяла светлина. Включено е дистанционно управление за настройка и включване / изключване на цветовете. Яркостта и режимът на мигане също се регулират. Захранване от контакт, напрежението е безопасно (има специален адаптер).

Леглото може да бъде допълнено с матрак с луксозна двуцветна дамаска. Изработена е от мебелен велурен плат и има две надлъжни ивици (бяла или черна, в зависимост от основния цвят на леглото).

 

В базовата версия предната броня на леглото на автомобила е плоска отгоре, но тази модел е снабден обемен капак в 3D. Това ще направи леглото да изглежда по-реалистично. Капакът е изработен от издръжлива пластмаса и лесно ще издържи на детското „изкачване“ върху креватчето.

Допълнителна информация

Модел

Boxter-M

Марка автомобил

БМВ Х5

Цвят

Бял

Налични допълнителни опции

3D обемна предна броня, Матрак с повдигащ механизъм, Плоски гуми и джанти, Ракла за дрехи, Фирмена велурена двуцветна тапицерия

Размер на спалното място ДхШ (см)

180х80

Размер на матрака ДхШ (см)

180х80

Габаритни размери на леглото ДхШхВ (см)

187х84х53

Максимално натоварване (кг)

120

Възраст на детето (год)

2-12

Височина на страничните бордове (см)

14.5 при безпружинен матрак, 10.5 при пружинен матрак

Спално място

1 брой

Материал на корпуса:

ПДЧ клас Е-1

Материал на страничните панели и предната броня:

Високоустойчив полистирол 2 мм

Материал на ортопедичната подматрачна рамка:

Шперплат от Бреза

Опаковка

4 кашона

Размер на опаковката ДxШxВ (см)

104x42x18

Тегло (кг)

66

Марка

Romack Möbel, Русия

Гаранция

3 години

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за категория ДЪРВЕНИ КЪЩИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срокът на доставка за налични продукти е от 2 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място. Клиента няма възможност да избира точен ден и час при безплатна стандартна доставка.
  • Срокът на доставка за оранжерии SUNNY с покритие от поликарбонат е 5 работни дни.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • Ако клиента желае точен ден или час на доставка, се добавя такса според разстоянието и продукта, която се обявява на клиента писмено по e-mail или устно по телефон.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно време от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение и номер на поръчката. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер и/или е-мейл адрес.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж. Стойността на монтажа зависи от продукта и разстоянието до населеното място в което се извършва.
  • Доставките в страната извършваме с куриерски компании ЕКОНТ  и ЕВРОПЪТ или със спедиторски компании за по-големите и обемни продукти. Вие ще бъдете информирани по какъв начин ще бъде извършена вашата доставка.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Детско легло Romack Boxter М бяло + повдигащ се матрак с ракла + двуцветна дамаска”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предимства:

Недостатъци:

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаОбратно към магазина