🚚 Безплатна доставка за поръчки над 99лв.

3 начина, които ще предоставят повече място за съхранение във вашата градинска барака

18 декември 2022, от 24home

Зимата чука на вратата, а с нея и времето да изчистите праха от паяжините и да преорганизирате градинската си барака. От изключителна важност е да освободите ценно място в градината си, като отново подредите всички инструменти и оборудване във вашата бараката, за да можете да я използвате безопасно, без да се спъвате или събаряте разни неща.

По-долу екипът на 24home.bg ви предоставя 7 начина, по които можете да организирате вашата барака така, че да сте готови за зимния сезон.

1. Разчистете

Трябва да знаете, че това е на първо място в списъка! Няма смисъл да пазите неща, от които вече не се нуждаете или не желаете – това само заема ценно място за съхранение. Най-лесният начин да направите това е да извадите всичко от бараката си и да започнете да сортирате на купчини, като групирате заедно всички вещи и инструменти, които използвате, като например всички продукти за градинарство, което ще ви позволи по-лесно да видите от какво имате нужда и да вземете по-надеждни решения какво да запазите или изхвърлите.

2. Възползвайте се от стенно съхранение

Най-трудните предмети за съхранение често са най-често използваните такива. Например греблата и лопатите, които не заемат много място, винаги се намират паднали на земята или пък изгубени сред всички останали предмети. За да предотвратите това, може да започнете да държите най-използваните вещи на лесно достъпни места, като например окачени на стена в бараката. Съществуват много варианти, но нищо не е по-просто от няколко пирона, които да позволят да съхранявате вашите инструменти хоризонтално и достъпно. Нека не забравяме, че идеалната барака е тази, в която да можете да съхранявате вещите си, като същевременно можете да се движите лесно и достъпно.

3. Инсталирайте рафтове между гредите

Градинските бараки често имат много малко довършителни работи. В резултат на това, структурата понякога може да бъде очевидна. Възползвайте се от тази функция, за да организирате своята барака, като инсталирате рафтове между гредите. Може да използвате допълнително място за съхранение, тъй като ще можете да увеличите максимално пространството във височина. Това решение също позволява да персонализирате рафтовете си според вашите нужди. А ако вашите нужди се променят, можете лесно да премахнете рафтовете или просто да ги преместите на друго място.

Оставете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предимства:

Недостатъци:

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаОбратно към магазина